Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Kadeti OK Fužinar sezono zaključili na 6. mestu

Ekipa kadetov OK Fužinar Metal je v letošnji sezoni obstala na pragu finala. Kljub temu so sezono zaključili dvignjenih glav, saj so osvojili 6. mesto v državnem prvenstvu.

Pred štirinajstimi dnevi so na ravenskem polfinalu morali za uvrstitev v finale po veliki borbi čestitati Krki in Žirovnici, slednji pa sta na koncu osvojili naslov državnega prvaka in podprvaka. Krka je bila v finalu boljša od Žirovnice z 2 : 1. To tudi kaže, kako blizu medalji so bili v letošnji sezoni naši fantje. Ekipa Fužinarja je na malem finalu v prvi tekmi izgubila s Kranjem, nato pa v drugi tekmi premagala Maribor z 2 : 1. To pa je pomenilo, da bodo nastopili v tekmi za 6. mesto. Njihov nasprotnik je bil ponovno Astec Triglav. Tokrat pa so bili z 2 : 1 boljši igralci Fužinarja, ki so tako sezono zaključili z dvema zmagama.

Za OK Fužinar Metal so pod vodstvom trenerja Mitje Ježa nastopili igralci David Ranc, Blaž Podhostnik, Jaša Drofelnik, Luka Golob, Žiga Mori, Maks Slemenik, Jure Maklin, Vid Ramšak, Urban Naveršnik, Nik Gradišnik in libero Luka Primik.

»Ekipi čestitamo, hkrati pa se že veselimo prihodnje sezone, ko bomo ponovno ciljali visoko. Seveda pa upamo, da boste omenjene igralce lahko kmalu spremljali tako v članski ekipi Fužinarja kot tudi v reprezentančnih selekcijah«, so dodali vodilni OK Fužinar Metal ter dodali: »Z nastopom ekipe kadetov je tekmovalne sezone konec za vse ekipe Fužinarja. Hvala vsem navijačem, ki ste nas spodbujali tudi v trenutkih, ko nam ni šlo vse po načrtih. Obljubljamo vam, da se bomo prihodnjo sezono vrnili še boljši in močnejši!«

Oglejte si tudi