Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Kadeti OK Fužinar do dveh zmag v Mariboru

Ekipa kadetov Odbojkarskega kluba (OK) Fužinar Metal Ravne je nastopila na turnirju v Mariboru, kjer je dvakrat zmagala.

 

Mladi ravenski odbojkarji so zaigrali proti Mariborčanom v prvi ter proti Braslovčanom v drugi tekmi. Prva tekma se sicer ni začela po željah Fužinarja, saj so Mariborčani dokaj hitro prevzeli pobudo in si priigrali visoko vodstvo. Toda ekipa Fužinarja se ni predala, pokazala je svoje kvalitete in točke hitro obrnila sebi v prid ter povedla z 1 : 0. V drugem nizu so gledalci spremljali izenačeno igro, a so se na koncu zopet bolj izkazali igralci Fužinarja. Zmagali so z rezultatom 2 : 0, oba niza pa sta se končala na 22. točki. 

 

V drugi tekmi so igralci Fužinarja nastopili proti Braslovčam. V prvem nizu igra ni stekla, kljub temu pa so imeli naši ob koncu priložnosti za zmago, a je niso izkoristili. Braslovče so povedle z 1 : 0, po dobljenem nizu s
25 : 23. Slabši pristop v prvem nizu je naše spodbudil, da so zaigrali bolj zbrano, predvsem pa odločneje. Tekma je postala bolj borbena in celoten niz so Ravenčani držali vajeti v svojih rokah ter slavili z rezultatom
25 : 18. O zmagovalcu je odločal tretji niz, kjer so od začetka do konca vodili igralci Fužinarja. Tretji niz so zmagali s 15 : 12, kar je pomenilo še drugo zmago na turnirju.

 

Pod vodstvom trenerja Mitje Ježa so točke dosegli naslednji igralci: David Ranc, Rok Maklin, Luka Tisovnik, Žan Lesnik, Max Gnamuš, Jure Maklin  in Žiga Mori, svoje delo pa je dobro opravil tudi libero (in kapetan) Luka Primik.

Oglejte si tudi