Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo v atletiki za kategoriji U12 IN U14

Na Ravnah na Koroškem smo znova gostili najboljše mlade slovenske atlete (letniki 2002 in mlajši), ki so se pomerili na dvodnevnem državnem prvenstvu. Tokrat jih je v različnih atletskih disciplinah tekmovalo kar 450.

»Tekmovanje, ki je potekalo v organizaciji Koroškega atletskega kluba Ravne, je izredno lepo uspelo, za kar gredo zasluge prav vsem, ki se čutijo kot del kluba in njegove tradicije: upravnemu odboru, sodnikom, trenerjem, prostovoljcem, staršem otrok in vsem, ki so kakorkoli prispevali k izvedbi dogodka,« so povedali organizatorji.  

Nadaljevali so še: »A brez otrok - tekmovalcev takšnih zgodb seveda ne bi pisali. Pogumno in brez pritoževanj so se prvi dan soočili z dejstvom, da je atletika pač šport, ki se odvija na prostem, in so tekmovali v deževnem in res hladnem vremenu. A smo bili že drugi dan vsi skupaj nagrajeni s soncem, kar je tekmovanje le še polepšalo

Posebej veseli pa so bili organizatorji, domači atletski klub, da so se lahko doma predstavili s številnimi domačimi tekmovalci, ki tekmovalne izkušnje sicer pridobivajo na drugih stadionih. Nekatere smo že in jih bomo v prihodnosti prav gotovo še pogosto videvali na stopničkah tekmovanj državnega nivoja.

Ponovno pa se je pokazalo tudi odlično sodelovanje s sosednjima atletskima kluboma, Atletskim klubom Slovenj Gradec in KAK Radlje ob Dravi, s katerima domači atletski klub skupaj brani barve koroške atletike.

Oglejte si tudi