Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

DP v Kranjski gori in Črni na Koroškem

Minuli vikend sta se v dveh zaporednih dneh odvijali državni prvenstvi za kategorije dečkov in deklic U12, U14 in U16. Pogoji na vseh tekmah so bili zelo zahtevni. S požrtvovalnim delom vseh športnih delavcev, trenerjev in odlično pripravljenih tekmovalcev so tekme uspele. Smučarjem Alpskega smučarskega kluba Fužinar Ravne pa sta tekmi prinesli odlične rezultate.

V Kranjski gori je v soboto, 12. marca 2016, potekalo državno prvenstvo v veleslalomu. Luka Moličnik je osvojil bronasto odličje, Anže Pori je prismučal na četrto mesto, Tinkara Koren je bila dvanajsta, Maša Volentar pa je na izredno zahtevni progi žal odstopila.

Drugi dan, v nedeljo, 13. marca 2016, je v Podkorenu potekal še slalom. Tokrat si je bronasto odličje prismučal Anže Pori, Tinkara Koren je osvojila šestnajsto mesto, Maša Volentar osemnajsto, Luka Moličnik pa je žal odstopil.

V nedeljo, 13. marca 2016, državno prvenstvo v veleslalomu za kategorijo U12 potekalo tudi v Črni na Koroškem. Tekmovalci ravenskega smučarskega kluba so se odlično odrezali, saj je Jaka Volentar osvojil srebrno medaljo, David Zagernik in Vita Klemenc sta si prismučala četrti mesti, Tija Tone je bila sedma in Pika Pepevnik šestindvajseta.

Vsem tekmovalcem čestitamo.

Do konca sezone je ostalo še nekaj tekem za VELIKO NAGRADO RAUCH in nekaj mednarodnih tekem.

Oglejte si tudi