Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Darilni bon za otroško igrišče

Projekt Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Meže: sklop 1 (Ravne) predstavlja pomembno naložbo v odvajanje in čiščenje komunalne odpadne vode v občini Ravne na Koroškem. Čiščenje komunalne odpadne vode je bilo pred tem v občini neurejeno, odpadne vode so iztekale naravnost v reko Mežo in njene pritoke.

 

  • Projekt zajema izgradnjo čistilne naprave, povezovalnih kanalov in pomožnih komunalnih objektov.
  • Izgradnja nove komunalne infrastrukture optimalno ureja čiščenje odpadne vode in s tem pomembno prispeva k višji kakovosti življenja občanov in manjšemu obremenjevanju okolja.

 

Projekt je del skupnega projekta Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Meže, v katerega so vključene tri občine Mežiške doline: Ravne na Koroškem, Prevalje in Črna na Koroškem.

 

Gradbena dela na projektu je izvedlo podjetje Slemenšek (Ravne) v sodelovanju z družbama GiiP (Ravne) in Esot-Invest (Celje). Za nadzor del je bilo izbrano podjetje Projekt Nova Gorica. Izvajalci so vaški skupnosti Dobrije podarili darilni bon v vrednosti 3000 evrov. Bon je predsedniku Miranu Mlakarju izročila Polona Slemenšek in podjetja Slemenšek.

 

Bon je namenjen izgradnji otroškega igrišča, ki bo v kratkem končano. 

Oglejte si tudi