Logo MojaObčina.si
DANES
4°C
2°C
JUTRI
8°C
3°C
Oceni objavo

Člani zeleno skupino otvorili s porazom

Članska ekipa Odbojkarskega kluba Fužinar Metal je po vikendu premora pričela s tekmovanji v zeleni skupini. V gosteh je izgubila proti Krki s 3 : 0, izgubila pa je tudi Žirovnica, zato so člani še vedno v igri za obstanek v 1.DOL. 

 

Člani si bodo do konca sezone na lestvici prizadevali prehiteti Žirovnico, kar bi jim prineslo kvalifikacije za obstanek v 1. DOL. V Novem mestu so sicer v prvem nizu držali korak z domačini, a na koncu potegnili kratko in niz izgubili s 27 : 25. V drugem so domači zaigrali bolje, Fužinar pa ni prišel do svoje igre, zato je Krka povedla z 2 : 0. V tretjem nizu so igralci Fužinarja zaigrali podjetneje in si priigrali nekaj točk prednosti. Vodili so celo z 18 : 13, a je domačinom uspel preobrat in tekmo so dobili s 3 : 0.

 

Za Fužinar so nastopili Samo Stravnik, Mitja Jež, Nace Lednik, Peter Šavc, Miha Borko, Matej Tomaž, Jure Jež, Denis Valentan in Blaž Libnik.

 

Fužinar bo naslednjo priložnost za zmanjšanje zaostanka iskal že v soboto, 20. Februarja, ko bodo nastopili pri vodilni ekipi zelene skupine SIP Šempeter.

 

Na domačem turnirju A lige so nastopili starejši dečki. Žal so morali priznati premoč ekipama Maribora in Šempetra, obe tekmi sta se končali z 2 : 0.

Oglejte si tudi