Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Avguštinov sejem

Tradicionalni Avguštinov sejem poteka že vrsto let zapored v Času Ravenskih dnevov v četrtek in se prične že vse od zgodnjih jutranjih ur. Mestno jedro Občine Ravne na Koroškem je torej na ta dan zaznamovano kot semanji dan.

 

Sejem je kot vedno privabil številne razstavljalce in prodajalce, ki so se na svojih stojnicah predstavili s pestro ponudbo najrazličnejših izdelkov.

 

Na stojnicah je bila resnično pestra izbira najrazličnejših izdelkov. Med njimi kar nekaj rokodelcev domače in umetnostne obrti, ki je predstavilo in ponudilo svoje izdelke od izdelkov iz slame in ovsa, gline, medenih izdelkov, domačih dobrot, sirov, zelišč ter izdelkov iz blaga, veliko je bilo različnega nakita in še in še. Semanji dan, ki je ponudil za vsakega nekaj, lahko pa je bil to tudi dan za miren sprehod po mestu brez hrupa avtomobilov ali pa pa preprosto za srečanje in klepet z znanci.

 

Za številne obiskovalce mestnega jedra je za zabavo in dobro razpoloženje poskrbela Tanja Žagar. Na Lečnikovem vrtu so po tradiciji pekli vola.  

Oglejte si tudi