Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
10°C
JUTRI
10°C
1°C
Oceni objavo

Akademija ob materinskem dnevu

Kulturno društvo Svitanje iz Raven na Koroškem je že tradicionalno povabilo vse mame, očete, dedke in babice na Akademijo ob materinskem dnevu, ki je v petek, 27. marca 2015, potekala v Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem.

 

»Prav se nam zdi, da se ob vsakodnevnem hitenju ustavimo, si znamo vzeti čas drug za drugega, znamo biti hvaležni za danost, da imamo svoje družine in zato lahko tudi praznujemo skupaj z našimi otroki – od najmlajših vrtčevskih do mladostnikov, srednješolcev in študentov.

 

Letos bo prireditev pevsko obarvana, besedila pesmi bodo opevala mame – saj brez njih nas ne bi bilo, vezno besedilo pa bo zgodbica Koga ima mamica rajši,« je povedala predsednica KD Svitanje Ana Potočnik.

 

Akademijo ob materinskem dnevu so sooblikovali otroci iz vrtca Ravne na Koroškem, enota Solzice, pevski zbor Mali cvet, priložnostni pevski zbor učencev verouka od 1. do 3. razreda, sestri Hana in Gaja Mlakar, starejše deklice iz folklorne skupine Anzej Panzej, Andraž Majcenovič ter vokalna skupina Brančur.

 

»Iskrena zahvala pa gre, seveda, tudi vsem mentoricam: Alenki, Mariji, Aleksandri, Tanji in Lilijani, da so pomagale soustvariti točke, za katere sem prepričana, da vas so navdušile,« je ob koncu še dodala Potočnikova. Čestitkam ob materinskem dnevu se je pridružil podžupan Občine Ravne na Koroškem Aljaž Verhovnik.

Oglejte si tudi