Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
0°C
SOB.
17°C
1°C
Oceni objavo

11. pokal Boberček 2015

V soboto, 27. junija, se je na Ravnah na Koroškem odvijalo tekmovanje v plavanju za 11. pokal Boberček. Tekmovanja se je na mestnem bazenu  udeležilo 190 plavalk in plavalcev iz dvanajstih slovenskih klubov in enega kluba iz Avstrije. Fužinarjevo ekipo je zastopalo 25 plavalk in 18 plavalcev, ki so osvojili 27 medalj, od tega 12 zlatih, 7 srebrnih in 8 bronastih.

 

Med prve tri so se uvrstili: Zoja Markač (enkrat druga), Metka Remic (petkrat prva), Taja Kokošinek (enkrat druga, enkrat tretja), Nija Gerdej (enkrat prva, enkrat druga), Hana Sekuti (enkrat druga, enkrat tretja), Neli Pšeničnik (enkrat tretja), Orlando Savič (dvakrat drugi), Lovro Knez (štirikrat prvi, enkrat tretji), Gal Medvešek (enkrat drugi), Jaš Berložnik (enkrat tretji), Klemen Mager (dvakrat drugi, dvakrat tretji), Anže Koroš (enkrat tretji).

 

Štafeta 8 x 50 metrov prosto je osvojila prvo mesto. Prehodni pokal »Boberček« je ostal na domačih tleh, saj ga je osvojila ekipa Plavalnega kluba Fužinar.

 

Najuspešnejša Fužinarjeva plavalca sta bila Metka Remic, ki je zmagala v petih disciplinah, in Lovro Knez, ki je zmagal v štirih disciplinah. Čestitke za dobre rezultate ter uvrščanje med najboljše!

Oglejte si tudi