Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

RADOVLJICA 2016 - PRSTOMET V OLIMPIJSKEM DUHU

Izjemna kulisa starega mestnega jedra ter udeležba vrhunskih igralcev in igralk prstometa iz cele Slovenije, so dajali pečat nedeljskemu utripu Radovljice. Veliko število izredno zanimivih dvobojev v borbi za prestižni prehodni pokal POS so spremljali številni domači in tuji obiskovalci Linhartovega trga. Kot na vsakem tekmovanju pa je bilo za premagovanje nasprotnika poleg znanja potrebno tudi nekaj sreče in seveda prave zbranosti v pravem trenutku.
Ker je na turnirju štela samo zmaga (poraz pa slovo od turnirja) so že tekme 1.kroga globoko zarezale v listo "favoritov". V  enakem ritmu so se odvijale tekme vse do finalnih, kjer sta bila  v tekmi za 3. mesto  Tine Janc - Srečko Otoničar za odtenek boljša od dvojice Nade in Desimirja Vukić.
V tekmi za prvo mesto sta se pomerili dvojici  Završnik Lojz - Kostovski Gordana ter David Borovnica - Jošt Štirn. Po prvih metih je kazalo na lahko zmago slednjih, saj sta v samem začetku tekme že močno povedla. Pri rezultatu 12 : 3 pa se je cela zgodba obrnila vse do izenačenja na 12 : 12 ko je o zmagovalcu odločala zadnja serija metov.  Odločilno točko za zmago sta osvojila  David in Jošt  in se tako vpisala v zgodovino kot zmagovalca tradicionalnih poletnih MASTER TURNIRJEV, kar bo seveda zabeleženo tudi na prestižnem prehodnem pokalu POS.

Poletje je seveda polno pestrega prstometnega dogajanja. Poleg številnih turnirjev so v polnem teku tudi prijave za ligaško prvenstvo 2016/2017, ki se prične v začetku septembra, kjer se nam lahko pridružite tudi vi.

Vabljeni in dober met.

 

POS - Prstometna organizacija Slovenije
Igor Dornik
041 644 986
www.prstomet.si

Povezave

prstomet.si

Oglejte si tudi