Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Slovesnost pri Domu veteranov v Radovljici

Veterani vojne za Slovenijo območnega združenja Zgornja Gorenjska smo pred sedmimi leti na dan državnosti dogradili in namenu predali svoj Veteranski dom v Radovljici. Od tedaj se vsako leto na dan državnosti pri domu dobimo na prijateljskem srečanju.
Kot vsako leto zadnjih sedem let, odkar imamo svoj Veteranski dom,  smo tudi letošnji dan državnosti člani OZ VVS Zgornja Gorenjska  praznovali s krajšo slovesnostjo ob našem  domu v Radovljici.

 

V kulturnem programu je nastopil Veteranski pevski zbor z dirigentom Francem Podjedom in zapel nekaj veteranskih pesmi. Zbrane je nagovoril radovljiški podžupan Miran Rems.

 

Prijetno druženje je vsem zaželel še predsednik OZ VVS Zgornja Gorenjska Janez Koselj, ki vedno poskrbi, da se imamo na naših srečanjih lepo.

 

V družabnem popoldnevu, ki je sledil, smo se preizkušali v  moči s potegom vrvi na manometer in v tekmi  vlečenja vrvi, saj naša ekipa močnih fantov  Veteran tekmuje v slovenski ligi. Potekalo pa je tudi tekmovanje v prstometu  in praznično popoldne je kar prehitro minilo.   

Oglejte si tudi