Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Začetek nove drsalne sezone in praznične prireditve

Prihodnji petek, 2. decembra 2016, ob 15. uri se bo začela letošnja sezona pokritega drsališča v Športnem parku Radovljica. Toplo vreme sicer pripravo ledene ploskve otežuje, vendar kaže na primernejše temperature v prihodnjem tednu.

 

Urniki in ceniki bodo tudi v novi sezoni nespremenjeni. Za rekreativno drsanje, ki je za otroke do 18. leta brezplačno, za odrasle pa cena vstopnice znaša 2 evra, bo drsališče rezervirano med tednom med 15. in 18. uro, med prazniki, počitnicami in vikendi pa med 10. in 18. uro. Več podrobnosti v prilogi.

 

Zavod za turizem pa bo ta dan na Linhartovem trgu pripravil praznični sejem s prižigom lučk ob 16.45 uri. V decembru bo vsak vikend sejem, ki bo ponujal izdelke domače obrti in lokalnih dobrot. Za praznično okrasitev trga pa bodo tudi letos poskrbeli dr. Sabina Šegula in njeni študenti na Višji strokovni šoli Biotehničnega centra Naklo, cvetličarji, dijaki Srednje gostinske in turistične šole Radovljica ter članice Hortikulturnega društva Lesce.

 

Program vseh prireditev December v Radol'c 2016 bo objavljen na www.radolca.si, prireditve pa so že predstavljene tudi na tej povezavi.

Oglejte si tudi