Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Slovesnost ob dnevu državnosti s 4. Radol'ško 10ko

Občina Radovljica bo pred dnevom državnosti tudi letos pripravila slovesnost z nastopom Pihalnega orkestra Lesce in Blejskega plesnega studia. Slovesnost bo v sredo, 24. junija, ob 18.30 pri Lipi samostojnosti v Radovljici.

Pred tem bo ob 18. uri start otroških tekov na 500, 1000, 1500 m, ob 19. uri pa start 4. Radolške 10ke, ki jo organizira Športna zveza Radovljica, Bled, Bohinj in Gorje s PGD Radovljica. Cilj teka, ki je speljan po krožni trasi (Predtrg, gozdna učna pot, Mošnje, Radovljica), bo letos na Linhartovem trgu, kjer bo ob 20.30 uri podelitev medalj. Razpis teka je objavljen na spletnih straneh športne zveze (www.sportna-zveza-radovljica.si).

 

V sklopu prazničnih prireditev bo v soboto, 20. junija, od 11. ure gozdarsko tekmovanje in sejem Lisjak 2015 v TNC Lesce pri razstavnem prostoru Trise, ki ga organizira Gozdarsko društvo Lipniške doline – Lisjak, od 15. ure pa v Športnem parku Radovljica turnir v ulični košarki in malem nogometu v organizaciji Športnega društva Gibaj se. Na dan državnosti, 25. junija, pa se s Turističnim društvom Brezje lahko udeležite vodenega ogleda Poti miru. Pohodniki se bodo zbrali ob 9 uri pred gostilno Pr' Finžgarju na Brezjah.

 

Vabilo na praznične prireditve je v prilogi.

 

V okviru programa Poletja v Radol'c 2015 se bodo v radovljiški občini zvrstile številne prireditve, koledar je objavljen na spletnih straneh Turizma Radovljica na povezavi: http://www.radolca.si/kaj-poceti/

Oglejte si tudi