Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Anketa o prostorskih ureditvah v centru mesta

Občina Radovljica je začela postopek sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta za centralno območje Radovljice (za območje Partizana). V ta namen je v skladu z veljavnim Prostorskim redom Občine Radovljica in mnenjem Ministrstvo za kulturo pristopila k izdelavi skupne strokovne podlage za celotno območje zazidalnega načrta. Izbrani izdelovalec strokovnih podlag je Ljubljanski urbanistični zavod, d.d..

Strokovne podlage bodo obsegale

-          morfološko analizo območja,

-          analizo dejavnosti v območju,

-          analizo prometnih potreb in danosti celotnega območja (tranzitni, lokalni, mirujoči promet),

-          označbo območij omejitev z navedbo režimov varovanj ter

-          osnovne usmeritve za pripravo posameznih občinskih podrobnih prostorskih načrtov, ki bodo upoštevale analize in varstvene usmeritve.

 

V okviru izdelave strokovnih podlag za urejanje centralnega območja mesta je Ljubljanski urbanistični zavod pripravil kratko anketo, ki bo pripomogla k vsebini naloge. Namenjena je pridobivanju mnenj prebivalcev in obiskovalcev Radovljice o prostorskih ureditvah v centru mesta. Vabimo vas, da anketo, ki je anonimna, izpolnite na spletni povezavi: https://www.surveymonkey.com/s/RXXYLXJ

 

Ljubljanski urbanistični zavod bo odgovore zbiral do 28. februarja 2015, prejeta mnenja bodo v strokovnih podlagah povzeta.

Oglejte si tudi