Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Mladinska izmenjava na Madžarskem


 

Pridruži se nam na mladinski izmenjavi na projektu Migratology (tema migracije), ki se bo odvijala na Madžarskem v mestu Gardony med 21. in 27. avgustom. Starost udeležencev je med 17 in 25 letom.

Na izmenjavi bodo sodelovali mladi iz različnih držav (Turčija, Estonija, Italija, Nemčija, Madžarska in Slovenija) z različnim kulturnim ozadjem. Cilj mladinske izmenjave je pridobiti nove načine razmišljanja o migracijah in vsem, kar je s tem povezano. Pridobili si bomo nova znanja o tem, kako se s tem problemom lahko spoprimemo na pozitiven način in kako se borimo proti izključenosti. Cilj ni samo razpravljati o tej problematiki, ampak aktivno prispevati k temu. Udeleženci ne bomo samo spoznali problema, ampak se bomo učili drug od drugega, saj vsi prihajamo iz različnih kultur. S projektom želijo povečati ozaveščanje o različnih vidikih migracij in udeležence opogumiti pri pomoči beguncem na domačem področju. Komunikacija med udeleženci bo potekala v angleškem jeziku.

Vsi stroški projekta so pokriti, na Madžarsko potujemo z vlakom. Pridruži se, zabavno bo!

Za prijavo in informacije pokliči na 041 920 002 (Ana, vodja projekta) ali piši na elektronski naslov anndobnikar@hotmail.com.
Prosti sta še dve mesti.

 

Povezave

www.lu-r.si

Oglejte si tudi