Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 05.12.2016

pretežno jasno
Ponoči se bo oblačnost od jugozahoda prehodno širila tudi nad osrednjo in del vzhodne Slovenije. Po nekaterih nižinah bo zjutraj megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, na Primorskem od 0 do 5 stopinj C.
-5°C | 4°C
torek, 06.12.2016
-2°C | 5°C
sreda, 07.12.2016
-3°C | 4°C
četrtek, 08.12.2016
-4°C | 2°C
petek, 09.12.2016
-6°C | 4°C
Opozorila
Nedelja, 4.12.2016 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
-5°C
4°C
pretežno jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Šolstvo Vseživljenjsko učenje

Tečaj peke kruha, krofov in potic z ......


VSEŽIVLJENJSKO UČENJE

| |
07.03.2016      11:49
A A

Tečaj peke kruha, krofov in potic z različnimi nadevi



Deli:

Vabljeni v TEČAJ PEKE  KRUHA, KROFOV IN POTIC Z RAZLIČNIMI NADEVI

Tečaj bo vodila  gospa Marija Prajner  (upokojena učiteljica praktičnega pouka pri slaščičarjih in pekih). 

Cena 5 urnega tečaja: 40 €  (z DDV).

Datum:  17. 3. 2016, od 16.00 – 21.00

Turistična kmetija JEGLIJENK (Selovec 14, Šentjanž pri Dravogradu)



Vsebina tečaja:

  • potice z orehovim in makovim nadevom,
  • pustni krofi, kvašeni flancati, ajdov kruh z orehi,
  • mlečni kruh-rozinova štruca, sončnični kruh,
  • ovseni kruh, francoski rogljički-croissants, pirin kruh,
  • vaja v oblikovanju testa.

 

V ceno je vključen ves material in gradivo! Pekovske izdelke boste lahko odnesli  domov! Potrebujete posodo za mesit, predpasnik in servieto.

 

Prijavite zbiramo do zasedbe mest na telefon:  02 88 46 402 ali na e-mail:  damjana.kotnik@mocis.si    

 

 





Povezani članki
0 (Bodi prvi!)
Oceni članek
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Radlje ob Dravi!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!