Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za torek, 25.04.2017

delno oblačno
Ponoči bo v vzhodni Sloveniji pretežno jasno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Predvsem ponekod na severozahodu bo lahko občasno rahlo deževalo. Pihal bo južni do jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 12 stopinj C.
7°C | 18°C
sreda, 26.04.2017
11°C | 15°C
četrtek, 27.04.2017
12°C | 16°C
petek, 28.04.2017
7°C | 16°C
sobota, 29.04.2017
4°C | 14°C
Opozorila
Ponedeljek, 24.4.2017 ob 19h
Dodatnega opozorila ni.
7°C
18°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Šolstvo Vseživljenjsko učenje

Tečaj peke kruha, krofov in potic z ......


VSEŽIVLJENJSKO UČENJE

| |
07.03.2016      11:49
A A

Tečaj peke kruha, krofov in potic z različnimi nadevi



Deli:

Vabljeni v TEČAJ PEKE  KRUHA, KROFOV IN POTIC Z RAZLIČNIMI NADEVI

Tečaj bo vodila  gospa Marija Prajner  (upokojena učiteljica praktičnega pouka pri slaščičarjih in pekih). 

Cena 5 urnega tečaja: 40 €  (z DDV).

Datum:  17. 3. 2016, od 16.00 – 21.00

Turistična kmetija JEGLIJENK (Selovec 14, Šentjanž pri Dravogradu)



Vsebina tečaja:

  • potice z orehovim in makovim nadevom,
  • pustni krofi, kvašeni flancati, ajdov kruh z orehi,
  • mlečni kruh-rozinova štruca, sončnični kruh,
  • ovseni kruh, francoski rogljički-croissants, pirin kruh,
  • vaja v oblikovanju testa.

 

V ceno je vključen ves material in gradivo! Pekovske izdelke boste lahko odnesli  domov! Potrebujete posodo za mesit, predpasnik in servieto.

 

Prijavite zbiramo do zasedbe mest na telefon:  02 88 46 402 ali na e-mail:  damjana.kotnik@mocis.si    

 

 




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Radlje ob Dravi!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!