Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Nova funkcija na MojaObčina.si

Obvestite vaše člane oziroma kupce o vaših novicah preko elektronske pošte. MojaObčina.si vsem društvom, organizacijam in podjetjem omogoča brezplačno uporabo mailing sistema, ki vam prihrani čas in denar za obveščanje. Z enim vnosom tako lahko storite dva koraka proti vašim članom oziroma kupcem. V sistem vnesite vaše kontakte in jih s klikom obvestite o vaših novostih.

 

10 razlogov zakaj sodelovati?

  1. priložnost, da vašo aktivnost predstavite lokalni skupnosti,
  2. pridobite nove sponzorje ali kupce
  3. pridobite nove člane,
  4. izpostavite vaše aktivnosti,
  5. povečajte obisk vaših dogodkov,
  6. dvignite klike na vašo spletno stran,
  7. možnost pošiljanja mailingov,
  8. povezava s Facebook stranjo,
  9. vaše delovanje predstavite tudi v sosednjih občinah in  
  10. ker je za vas BREZPLAČNO

 

Zakaj je za vas to brezplačno?

MojaObčina.si gradi največjo lokalno skupnost v Sloveniji, zato smo se odločili, da slovenskim društvom, zavodom, podjetjem in sploh vsem, ki imajo kaj za povedati,  omogočimo možnost objavljanja reportaž iz svojih dogodkov, urejanja predstavitvenih profilov organizacij in napoved prihajajočih aktivnosti brezplačno. Pridružite se še danes in bodite del največje lokalne skupnosti.

 

Ker pa je potrebno spletni medij bolj pogosto oskrbovati z aktualnimi informacijami iz občine, vas vabimo vse, ki vas veseli pisanje in imate kakršne koli informacije iz občine, da se nam pridružite pri soustvarjanju lokalnega spletnega medija na spletnem naslovu www.mojaobcina.si/.  To storite tako, da na strani čisto spodaj kliknete na povezavo soustvarjaj in tam pustite svoje podatke.

 

Vabljeni ste torej vsi iz raznih ustanov, zavodov, šol, društev, krajevnih skupnosti, ki ste že zadolženi za pisanje oziroma obveščanje, ali pa bi to še radi postali, da se na spletni strani registrirate in pričnete s pisanjem. Urejanje vsebin na portalu je enostavno in hitro, za več informacij pa si oglejte spletno stran MojaObčina.si

Oglejte si tudi