Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Na KKŠ Summer FEST-u norela deset tisoč glava množica

Klub koroških študentov (v nadaljevanju KKŠ) je 14. in 15. avgusta v vodnem parku Radlje ob Dravi organiziral tradicionalni KKŠ Summer FEST, največji glasbeni festival na Koroškem. Dogodek je tekom dveh dni ponudil pestro in atraktivno dnevno dogajanje ter večerne koncerte s priznanimi glasbenimi izvajalci. V dveh dneh je festival v Radljah ob Dravi obiskalo rekordnih deset tisoč obiskovalcev, željnih zabave in sprostitve. Več o dogodku na www.kksfest.si.
Klub koroških študentov je 14. in 15. avgusta v vodnem parku Radlje ob Dravi že četrto leto zapored organiziral KKŠ Summer FEST, dvodnevni glasbeni festival, ki je poleg večernih koncertov z znanimi domačimi in tujimi glasbeniki, postregel tudi z zanimivim dnevnim programom.

 

Deset tisoč glava množica je bila v dveh dneh pred odrom priča številnim zanimivim glasbenim nastopom, v petek je največji aplavz požela skupina Tabu, katerim se je pri nekaj skladbah pridružila celo njihova prva pevka Nina Vodopivec, in pa Magnifico, ki je še enkrat več dokazal, da je zabavljač brez primere. Obiskovalce so na nogah do poznih jutranjih ur držali tudi Zablujena generacija, The Sticky Licks ter Greg & Domine. Sobotno večerno dogajanje je bilo v znamenju Tonyja Cetinskega in skupine Muff, nastopili so še GoGs in Antioksidanti. Tekom obeh dni je na kopališču potekala zabava z DJ-ji.

Poleg večernih koncertov so se udeleženci KKŠ Summer FEST-a lahko udeležili še številnih aktivnosti na dnevnem dogajanju. Najbolj drzni in pogumni so skočili z bungee jumpingom, ostali so lahko igrali odbojko na mivki, zorbing nogomet, se pomerili v vleki vrvi in beer pongu, za popolno vzdušje pa je poskrbel slip 'n slide.


 »Ko smo se na začetku leta odločili, da KKŠ Summer FEST prestavimo v Radlje ob Dravi, nismo bili povsem prepričani, v kaj se podajamo. Zdaj nam je jasno. Ubrali smo pravo pot, z gotovostjo in največjim zadovoljstvom potrdim, da je letošnji festival podrl marsikateri rekord. Niti sanjati nismo upali, da nas bo v dveh dneh obiskalo deset tisoč ljudi, ki so ustvarili nepozabno atmosfero. Videti zadovoljne in nasmejane obiskovalce ter slišati pohvale na naš račun, vse to zagotovo odtehta mesece intenzivnih priprav in dela, ki jih je organizacijska ekipa dala skozi. Poleg tega nam je na roko šlo še vreme, ki je bilo popolno, skratka vse se je poklopilo, kot se mora. Rad bi se zahvalil vsem, ki so pomagali omogočiti, da je letošnji KKŠ Summer FEST resnično uspel, prav tako upam, da se tudi v prihodnjih letih vrne na fantastično lokacijo vodnega parka v Radljah,« je prve vtise o letošnjem KKŠ Summer FEST-u strnil njegov vodja Grega Vidmar.


Obiskovalci, ki so kupili vstopnice za festival, so imeli možnost brezplačnega kampiranja ob samem prizorišču in kopanja v vodnem parku Radlje ob Dravi, ki je prvo naravno kopališče v Sloveniji. Organizator je prav tako poskrbel za organiziran avtobusni prevoz na festival in iz njega, za tiste, ki so prišli z avtomobili, pa je bilo v neposredni bližini samega dogajanja urejeno prostorno varovano parkirišče.

Povezave

KKŠ fest

Oglejte si tudi