Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Predpremiera: Partnerska poroka- bulvarna komedija

KUD Stane Sever Ribnica na Pohorju vabi v petek 29. junija ob 19. uri, na predpremiero Partnerska poroka - bulvarna komedija avtorja Toneta Partljiča v izvedbi dramske sekcije KUD Stane Sever Ribnica na Pohorju.

Komedija »Partnerska poroka« prikazuje ljubezenske situacije, ki se v današnjih dneh ne zdijo tako tuje.

Ljubezen, ko zaigra srce starim in mladim. Starim s prikrito nostalgijo, ki nam ogreje dušo, in mladim, ki je kar ne morejo pričakati. Ljubezen ne vpraša, koliko si  star, koliko denarja imaš, kakšen poklic imaš – enostavno 

pride. Ne da se je izsiliti. V igri nastajajo ljubezenski  zapleti, ob katerih verjamemo, da se boste od srca nasmejali. Naši junaki živijo v modernih časih, kjer so tradicionalne vrednote popačene. Avtor nam v komediji pokaže tipična moderna ljubezenska razmerja. Da bi  bili ljubljeni, vsaj navidezno, smo pripravljeni pristati na vse mogoče kompromise. Osamljenost je nemalokrat  opravičilo in vzrok. Naši igralci vas bodo popeljali skozi kalejdoskop ljubezni – vi pa presodite, kje je vaše središče ljubezni danes.

Režija: Tone Partljič in Jože 16 17 Zapečnik. Igrajo: Marija Grubelnik, Majda Pušnik, Cvetka Ovčar, Špela Ovčar, Milan Držečnik, Jože Zapečnik in Branko Plevnik.

Oglejte si tudi