Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Tradicionalno srečanje ob zaključku starega leta

V prostorih PGD Jagnjenica vsako leto poteka tradicionalno družabno srečanje ob zaključku starega leta.

To leto se je srečanja udeležilo 48 članov društva.  S pozdravom in z nekaj uvodnimi besedami ga je pričel naš predsednik, g. Miran Grahek.

Po slastni večerji, kjer ni manjkalo tudi okusnega domačega kruha in slaščic, ki so jih pripravile članice društva, smo pričeli z zabavnim programom. Družabne igre z naslovom Moj gasilec zmore, sta pripravila in vodila Lucija in Tomaž.  

V prvem sklopu iger so dame stavile koliko gumbov njihov gasilec prišije na srajco in koliko daril zavije v 3 minutah. Po obilici smeha in spodbujanja so prišle na vrsto minute za pogovor in uživanje v taktih zabavne glasbe.

Ob kozarčku dobre kapljice smo nadaljevali z družabnimi igrami. Tokrat so se naši člani izkazali z zvijanjem gasilskih cevi različnih dimenzij, dokazovanjem teoretičnega znanja o gasilstvu, prepoznavanjem vonjav začimb ...

Njihove »boljše polovice« so preudarno premišljevale in stavile koliko zmore njihov gasilec. Da je bilo sodelovanje še bolj zanimivo, so sodelujoči pari prejeli izžrebane nagrade. Po končanih igrah se je večer prevesil v noč prijetnih pogovorov, iskrenega smeha in radosti …

 

Vsem sodelujočim, ki ste omogočili prijetno druženje, se iskreno zahvaljujemo. 

Lucija Prašnikar

 

Oglejte si tudi