Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Masaže in šport v Preddvoru

Miha Vizjak, inženir gozdarstva in športni navdušenec, je pred šestimi leti odkril svojo novo strast - zdravilstvo.

 

V svoji praksi združuje znanja klasične in športne masaže, manualne terapije, kitajske tradicionalne medicine in uporabne kineziologinje.

 

Miha je kot učitelj nordijske hoje in teka na smučeh z licenco Smučarske zveze Slovenije dejaven tudi v športu. Uspešno sodeluje s številnimi podjetji, društvi in posamezniki, za katere izvaja rekreativne, terapevtske vadbe in tečaje.

 

Pred kratkim je v Preddvoru odprl svoje podjetje VIZIO, ki je pravi naslov za najboljše masaže z izjemnimi zdravilnimi učinki ter športne aktivnosti za vsakogar (svetovanje, vadbe, tečaji). Zdravje in dobro počutje sta pri njem na prvem mestu, preventiva in kurativa gresta z roko v roki za dobro ljudi.

 

Strankam so v studiu VIZIO na voljo:

 

Masaže:

  • terapevtska masaža (močne masažne tehnike, izjem-no učinkovite pri raznovrstnih težavah s hrbtenico, sklepi, mišicami, srcem in ožiljem, glavoboli, išiasom, karpalnim kanalom, artrozami, revmo, osteoporozo, športnimi poš-kodbami, pri hormonskih motnjah …)
  • refleksna masaža (s stimulacijo refleksnih točk in številnimi energijskimi tehnikami do trdnega psihofizičnega zdravja - za odpravljanje stresa, trden spanec, večjo zbranost in boljši spomin, izboljšanje prebave, zmanjšanje težav z visokim pritiskom, sladkorjem v krvi in holesterolom, krepitev odpornosti ...) > lahko se izvaja tudi skozi oblačila!
  • sprostitvena masaža (blagodejna klasična masaža za umiritev, sprostitev in dobro počutje)

Nordijska hoja (naravno gibanje z uporabo palic in veliko terapevtsko vrednostjo) 
Svetovanje s področja zdravja in športa
Za darilo svojim najbližjim lahko v studiu VIZIO kupite DARILNI BON za masažo po želji. Na masažo pri Mihu v studiu VIZIOv Preddvoru se lahko naročite po telefonu 041 855 435 ali elektronski pošti miha.vizjak@gmail.com. Masaže izvaja vsak dan od ponedeljka do petka po dogovoru med 8. in 20. uro.

Oglejte si tudi