Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
1°C
NED.
12°C
-2°C
Oceni objavo

Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu 2016

V počastitev Dneva državnosti smo spet organizirali Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu, eno največjih tradicionalnih športnih prireditev v Občini Preddvor.
Tokrat se je prijavilo 11 ekip, ki smo jih v petkovem žrebu razdelili v štiri skupine, iz katerih so najboljše direktno napredovale v četrtfinale, ostale pa so se pomerile še v repasažu za popolnitev prostih mest.

Letos so predstavniki ekipe RAPA rutinirano odigrali vse tekme in čeprav je v finalu Pizzerija Urša prva povedla, se niso pustili zmesti in tekmo na koncu dobili z rezultatom 3:1. Zmagovalka turnirja je tako obranila naslov prvaka, njeno okostje pa večinoma predstavljajo igralci preddvorske članske ekipe in pa še legendarni Aleš Čeh ter letos tudi Dušan Kosič. Po končani podelitvi je karizmatični selektor Orehar/Flok proslavil zmago svoje ekipe s tradicionalnim skokom v reko Kokro.

 

Drugo mesto je pripadlo ekipi Pizzerija URŠA, tretje pa so si po streljanju kazenskih strelov prislužili novinci na prvenstvu Šenčurski kadeti. Najboljši 
vratar je postal Bor Snedec, igralec turnirja Mirzet Kokić, strelec pa Urban Krč. ČESTITAMO!

Ugotavljamo, da ta dogodek vsako leto privabi vse več igralcev in gledalcev, ter da je tako zelo priljubljen, da se o naslednjem letu govori že takoj po končanem prvenstvu.

Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Aleš Hafner, Slavko A. Bogataj

Povezave

ŠD Preddvor

Oglejte si tudi