Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
0°C
JUTRI
15°C
-3°C
Oceni objavo

Poletni nogometni kamp D7 v Preddvoru

Letos smo pod vodstvom preverjenega trenerja Davida Goloba organizirali že četrti nogometni kamp D7 na nogometnem igrišču Za žago v Preddvoru. Obiskanost in tudi izvedba je bila najboljša dosedaj, vsaj po odzivu otrok in staršev .

POVZETEK URNIKA:

Ponedeljek:

  • PRIHOD: otvoritev, porazdelitev po skupinah, opremitev s športno opremo, določitev, kje ima kdo mesto v garderobi ter start v skladu z urnikom.
Torek 5.7.
  • POHOD: Otroci so ta dan s seboj prinesli obutev, primerno za hojo v hrib, palice( če ima), bidon, brisačo...
Sreda 6.7.
  • VRBSKO JEZERO (plavanje, zabava,...):  Otroci so ta dan s seboj vzeli saj 2 brisači, kopalke seveda, rezervo oblačilo za vsak slučaj, kremo za sončanje, obutev za v vodo, po potrebi.
Četrtek 7.7.
  • ORIENTACIJSKO TEKMOVANJE: Vsako leto osnovano na isti princip, seveda z malce spremembe oz dodatka. Zanimivo je bilo - potrebna primerna obutev (tek), sokolovo oko in dobra taktika.
  • SPANJE POD MILIM NEBOM: kot vsako leto, so tudi sedaj starši, kateri so imeli šotor doma, da so ga na tisti dan prinesli s sabo. Otroci so imeli spalno vrečo, baterijo,... Nora noč!
Petek 8.7.
  • ZAKLJUČEK, PODELITEV, PIKNIK
Tako kot vsako leto, smo tudi letos podelili priznanja otrokom. Podelili smo tudi medalje najboljšim ekipam v orientacijskem tekmovanju ter najspretnejšim igralcem v tako imenovanem spretnostnem poligonu. Sledila sta še PIKNIK in zaključna zabava.

Pripravila: David Golob in Marjan Bogataj

Oglejte si tudi