Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Nogometne ekipe Preddvora na pripravah na morju

Začetek marca je čas, ko se nogometne ekipe običajno odpravijo na priprave v toplejše kraje. Člani so bili od 9. do 12. marca v Rovinju, kjer so opravili več treningov in odigrali tudi dve prijateljski tekmi. S pogoji za vadbo in nastanitvijo v tem istrskem turističnem kraju, kjer so bili sicer prvič, so bili zelo zadovoljni. Trener Iztok Pavc je pohvalil prizadevnost igralcev in priprave označil kot zelo uspešne, kar nam vliva optimizem pred začetkom pomladanskega dela prvenstva.

 

V istem terminu kot člani, so bili na pripravah tudi mlajši in starejši dečki. Trener David Golob je v Poreč odpeljal 23 igralcev in bil z opravljenim zelo zadovoljen, še posebej pa je pohvalil zelo motiviran pristop svojih varovancev.

Po prihodu s priprav se treningi nadaljujejo v domačem okolju. Vse selekcije so v polnem pogonu, pri čemer se je še enkrat več pokazalo, kako velika pridobitev je malo nogometno igrišče z umetno travo ob osnovni šoli. Mlajše selekcije trenirajo predvsem v popoldanskem času, v večernem pa so pod reflektorji aktivni člani. Ekipi mlajših in starejših cicibanov zaenkrat trenirata še v telovadnici, saj jih konec meseca čaka še finalni turnir akcije Rad igram nogomet, ki se igra v dvorani.

Povezave

ŠD Preddvor

Oglejte si tudi