Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Konec uspešne sezone In line hokejskega kluba Luftarji Tupaliče

Dolgo se nismo oglasili. Medtem smo pridno trenirali, igrali v različnih ligah, nabirali pokale, predvsem pa aktivno preživljali prosti čas.
Začelo se je z ligo v Šenčurju, ki so jo letos nadomestili trije turnirji. Prva dva smo uspeli zmagati, tretji je bil odpovedan. Od oktobra do aprila je večina igralcev igralo 1. državno ligo za ekipo Kavke Kranj. V državnem prvenstvu smo zasedli 4. mesto. Tako željena kolajna se nam je izmuznila proti ekipe iz Brezovice. Medtem smo v pokalnem tekmovanju izgubili finale proti Citypark Strelam.

Po končani ligi v državnem prvenstvu smo ponovno zaigrali v odlično organizirani in vsako leto močnejši ligi na Selu pri Žirovnici. Vodja tekmovanj je pred leti ekipe razdelil v dve jakostni skupini in s tem zagotovil odlične in napete tekme. V letošnji sezoni so bile prav vse tekme zanimive in izenačene. Redni del tekmovanja smo končali na 2. mestu. V končnico smo se uvrstili na krilih odličnega vratarja Roka Stojanoviča, ki na ledu brani za Triglav. Iz vrst hokejistov Triglava nas je okrepil tudi Tadej Čimžar. V zanimivi končnici smo na koncu potegnili »kratko«. Najprej smo v polfinalu izločili branilce naslova (Pink Panterse iz Mošenj), nato pa v finalu izgubili proti KRŠ Radovljici. Vseeno smo zadovoljni, saj je bil to naš prvi finale v tej ligi.  Več si lahko preberete na spletni strani RIHL-a http://www.sd-rihl.com/ ali na http://www.inline.si/.

Oglejte si tudi