Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Poročilo včerajšnje terenske krvodajalske akcije

Tretjo terensko krvodajalsko akcijo v letošnjem letu in prvo v občini Preddvor, smo uspešno pripeljali do zaključka. V organizaciji RKS OZ Kranj in KORKov Bela -Bašelj,  Preddvor in  Kokra, smo 9. februarja 2017 v prostorih Doma starejših občanov Preddvor v Potočah, realizirali prvo terensko krvodajalsko akcijo.

Skupno se je od 7h zjutraj do 13h, krvodajalske akcije udeležilo 120 krvodajalcev, kar je odličen rezultat, saj gre za obdobje ko je virusnih in drugih vročinskih obolenj precej, hkrati pa je bila terenska krvodajalska akcija prvič organizirana v Preddvoru. Krvodajalke in krvodajalce sta obiskala tudi župan občine Preddvor Miran Zadnikar in župan občine Jezersko Jurij Rebolj.

Prostovoljke in prostovoljci KORKov, Preddvor, Bela-Bašelj in Kokra so se izkazali z odlično organizacijo in izvedbo in pokazali vse svoje znanje ob takšnih organizacijsko zahtevnih terenskih krvodajalskih akcijah in se jim ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo. Prav tako se zahvaljujemo direktorici in osebju Doma starejših občanov, ki so nam prijazno odstopili njihove prostore.

Vsem udeležencem krvodajalske akcije se zahvaljujemo za dober odziv, hkrati pa napovedujemo naslednjo terensko krvodajalsko akcijo in sicer

             v  ČETRTEK, 30. marca 2017, v Cerkljah. Prijazno vabljeni.

 

Marjan Potrata
Sekretar RKS OZ Kranj

 

 

Oglejte si tudi