Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Obvestilo o poteku del na deloviščih v Občini Preddvor

Občane in občanke obveščamo o poteku del na odprtih deloviščih v občini Preddvor.
ZGORNJA BELA 

V četrtek, 28. 08. 2015 in v petek, 29.08.2015 se bo polagal grobi asfalt v smeri od Gostilne Bizjak do Urbanca. Po prevoznosti te ceste mimo Urbanca, se za nekaj časa zapre cesta mimo Vrtca, zaradi sanacije napak na elektro talnih inštalacijah, ki so v že asfaltiranem cestišču.

V začetku tedna se nadaljuje asfaltiranje pločnikov po Zg. Beli. 

 

SREDNJA BELA

Predvidevamo da bo do 1.  septembra 2015 skozi vas položen še preostali grobi asfalt. Cerkveni zid je postavljen, preveriti se mora še prehodnost talnih cevi za elektro inštalacijo. Asfaltiranje stranskih ulic se bo nadaljevalo po izvedbi grobega asfalta.

  

SPODNJA BELA 

Ureditev pomanjkljivosti se bo urejalo po grobem asfaltu na Sr. Beli.

  

BREG OB KOKRI

Na odcepu od Škrjanca do Likozarja so dela v zaključni fazi. Grobi asfalt predvidevamo  proti koncu naslednjega tedna, med 29. 08. in 30. 08. 2015. Sledi polaganje finega asfalta. 

  

TUPALIČE 

Dela se nadaljujejo na vseh koncih vasi. V sredo, 19. 08. 2015 je Elektro Gorenjska pričela s polaganjem cevi za visoko napetostni vod. V srednjem in spodnjem delu se ureja meteorna kanalizacija in priprava podlage za strojno in ročno polaganje robnikov. 

   

Glede na obvestila, ki vam jih posredujemo, lahko razberete, da se dela počasi zaključujejo. Do začetka šolskega leta bo večina cest v grobem asfaltu, razen Tupalič (režim avtobusnih poti še nekaj časa ostaja isti).

Šolski avtobus vozil po običajnih poteh. 

Pred preplastitvijo s finim asfaltom vas bomo obvestili s posebnimi obvestili. Predvidevamo, da bo to med vikendom. Takrat se bodo dela izvajala pod popolno zaporo.

 

 

Oglejte si tudi