Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Ob koncu tega tedna VIKEND ZABAVE - PREDDVOR 2015

Agencija Media butik v sodelovanju z Občino Preddvor tudi letos pripravlja zabavo za vse mlade po duši in srcu. Tridnevno prireditev Praznik glasbe in veselja (PGV), ki smo jo doslej v maju pripravljali zadnjih sedem let, smo letos spremenili v dvodnevni dogodek in ga preimenovali v VIKEND ZABAVE - PREDDVOR 2015. Predizbor za Ptujski festival, ki smo ga doslej organizirali tretji prireditveni dan v okviru PGV, pa smo preselili v Tržič na Gorenjsko plažo in bo v nedeljo, 31. maja popoldne.

V Preddvoru bomo letos gostili priljubljeni skupini Modrijani in Pop design. Poskrbljeno bo torej za odlično zabavo in gostinsko ponudbo, svojo dobro voljo pa prinesite s seboj še vi, dragi obiskovalke in obiskovalci. Vstopnina znaša 3 evre. Vabljeni.

Generalni pokrovitelj prireditve je JELOVICA, glavni pokrovitelj je Avtohiša Kavčič z Milj pri Kranju z vozili Peugeot, ostali pokrovitelji pa so Zavarovalnica Adriatic Slovenica PE Kranj, Avtoservis Keržan Preddvor, Lesgal - slovenski izdelovalec peletov, KGZ Sloga Kranj, Elektro Gorenjska in Estrihi Matjaž Rode s. p. Medijska pokrovitelja sta Narodnjak.si in Radio Gorenc. Hvala tudi vsem manjšim pokroviteljem. 

Oglejte si tudi