Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Skupna pisarna za gradnje sedaj tudi v Preddvoru

SKUPNA PISARNA ZA GRADNJE, 

kjer bodo občani pridobili vse informacije, na enem mestu

SEDAJ TUDI V PREDDVORU!

 

Kranj, Preddvor 1. marec 2017 – Pred kratkim uvedena novost skupne svetovalne pisarne za gradnje, ki sta jo z letošnjim letom ustanovila Upravna enota Kranj in Mestna občina Kranj je prinesla dodatno obliko zagotavljanja informacij strankam in s tem še več zadovoljstva tako na strani uporabnikov storitev, kot tudi na strani pristojnih institucij.

Zato želimo tovrsten primer dobre prakse razširiti na vse občine, ki jih pokriva območje delovanja Upravne enote Kranj. V mesecu aprilu 2017 bo pričela delovati tudi skupna svetovalna pisarna za gradnje v Občini Preddvor. Svoja vrata pisarna odpira dne 03.04.2017, prostorih Občine Preddvor, sejna soba, odprta pa bo vsak prvi ponedeljek v mesecu od 13.00 do 14.00 ure. 

Občani bodo tako lahko od uslužbencev dveh pristojnih institucij; Upravne enote Kranj in Občine Preddvor, na enem mestu pridobili odgovore na raznovrstna vprašanja, ki se nanašajo na gradnjo. Svetovalna pisarna bo namenjena zagotavljanju informacij o gradnjah za območje Občine Preddvor.

»Izkušnja, ki jo imamo iz Mestne občine Kranj je izvrstna. Skupna svetovalna pisarna za gradnje prinaša veliko dodane vrednosti tako za stranke in uporabnike storitev, kot tudi za sodelavce na upravni enoti oziroma občini. Prepričan sem, da takšna oblika dela pripomore k boljši informiranosti strank, večji razpoznavnosti institucij in posledično prinaša zelo dobre učinke v praksi, ki se bodo pokazali v olajšani pridobitvi vse potrebne dokumentacije. Upravni enoti bo s tem omogočeno hitrejše odločanje, kar bo posledično skrajšalo postopke pridobitve potrebnih dovoljenj, kar je v korist vseh strani« je poudaril mag. Matjaž Dovžan, načelnik Upravne enote Kranj.

Oglejte si tudi