Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Polaganje finega asfalta in zapore

Kar nekaj cestnih odsekov je že v finem asfaltu in vožnja je za nekatere krajane prijetnejša. Ta vikend bo popolna zapora ceste iz Zg. Bele proti Bašlju. Dela se bodo izvajala v soboto in nedeljo. Obvoz bo skozi Žablje ali Trstenik.

Asfalt čez most v Bašlju je planiran za naslednji teden, ker potrebuje še hidroizolacijsko prevleko. V tem času promet čez most ne bo mogoč. O terminu zapore vas bomo še obvestili.

 

Na Sp. Beli  se bodo v naslednjih dneh uredile še določene pomanjkljivosti z odvodom meteornih voda s cestišča in potem se zaključi s finimi asfalti (17.09.2015).

 

Sr.Bela lahko pričakuje dokončanje in predpriprava za asfalt stranskih ulic v terminu 21.09.2015 in 22.09.2015.

 

V Tupaličah se usklajujejo še zadnji dovozi in priključitve cest na glavno cesto. Strojno polaganje robnikov se bo zaključilo do torka, 15.09.2015. 

 

Prosimo vas za strpnost pri uporabi dovozov do stanovanjskih hiš, kjer so položeni strojni robniki. Beton naj se suši vsaj tri dni, preden se z avtom zapeljete čezenj.  Asfaltno podlago pričakujte okrog 23.09.2015.

  

Občina Preddvor je na Upravno enoto Kranj že vložila dokumentacijo za tehnični pregled kanalizacije, na podlagi katerega bo izdano uporabno dovoljenje. Po pridobitvi uporabnega dovoljenja bo občina v najkrajšem možnem času začela s postopki za priklop.

 

 

Oglejte si tudi