Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

OBVESTILO O ZAPORI CEST V OBČINI PREDDVOR

V naslednjih dneh bomo začeli z asfaltiranjem cestišč. Na odsekih, kjer se bo delala groba asfaltna prevleka lahko pričakujete zaprt ali močno oviran promet. Po polaganju robnikov se naredi predpriprava cestišča, katera do položitve asfalta ne dovoljuje prevoznosti s prevoznimi sredstvi. Dela se planirajo od 29. 7. 2015 do 8. 8. 2015. Podrobnosti so predstavljene po posameznih vaseh.

BREG OB KOKRI

Do ponedeljka, 27. 7. 2015 se izvaja strojno polaganje robnikov na cesti od mostu čez Kokro v smeri proti Preddvoru. V torek, 28. 7. 2015 bo od Škrjanca do mostu potekala predpriprava za asfalt in do konca tedna lahko predvidevamo polaganje grobega asfalta. V času nasutja in priprave podlage za asfalt promet ne bo mogoč.

 

ZGORNJA BELA

Polaganje robnikov in predpriprava za asfalt poteka v smeri od križišča za Vrtec Čriček do mostu pri Aljančiču in mimo Weingrla v smeri proti Srednj Beli. Asfalt pričakujemo v ponedeljek, 27. 7.2015 ali torek, 28. 7.2015. 

 

V sredo, 29. 7.2015 in v četrtek, 30. 7.2015 se ureja odsek mimo Gostilne Bizjak do križišča pri Čimžarju.

 

SREDNJA BELA - ZGORNJA BELA

Na odseku ceste od Vogarjevega mostu do Špeharja, se od torka, 28. 7. 2015 strojno polagajo robniki in pločnik, prav tako v smeri proti Bašlju. Po zaključku le teh se cesta pripravi za nasutje in grobi asfalt. V tem času bo cesta popolnoma zaprta in bo promet preusmerjen po delovišču ceste skozi Sr. Belo.

 

ZGORNJA BELA - ČEZ VAS

Polaganje robnikov in izgradnja pločnika se nadaljuje v prihajajočem tednu.

 

SREDNJA BELA

Dela skozi vas se nadaljujejo z urejanjem cestnih priključkov, polaganjem robnikov, postavljanjem zidov. Ko bo postavljen nov cerkveni zid se začnejo priprave za grobi asfalt. Predviden termin je po 10. avgustu 2015.

 

TUPALIČE

V teh dneh ne bo posebnih gradbenih posegov, saj se je ekipa usmerila na delo na Bregu.

 

BAŠELJ

Narejena je predpriprava za grobi asfalt od križišča do novega mostu čez Belico. Asfalt  je planiran med

27. 7. 2015 in 29. 7. 2015. Dela sodijo še v projekt Vodovod Bašelj - Kranj.

 

Glede na predstavljeno delo, boste na cestah opazili velike premike asfaltnih priprav v vseh smereh naših gradbišč.

 

Zavedamo se, da težko prenašate stanje na naših cestah, ki jih dnevno uporabljate. Ko vam je najtežje, pomislite na delavce, ki v teh dneh ves dan preživijo na soncu in se po svojih močeh trudijo s svojim delom.

 

Hvala vsem za strpnost in potrpežljivost. Zaključek gradnje je vse bližji.

Oglejte si tudi