Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Nadaljevanje cestnih del po vaseh v Občini Preddvor

Zgornja Bela - Srednja Bela Od sobote, 1. avgusta 2015 do sobote, 8. avgusta 2015 bo popolnoma zaprta cesta od odcepa pri Vogarju v smeri proti Urbancu. Zaradi predpriprave na asfalt (dvigovanje jaškov in priprava tampona ter utrjevanje) so nujna dela, katera se lahko izvajajo samo pod popolno zaporo. Prav tako se bodo v ponedeljek, 3. 8. 2015 ročno polagali robniki od Špeharja do Urbanca. Obvoz bo mogoč čez Srednjo Belo in mimo Gostilne Bizjak. Obvoz mimo Vrtca in čez Bizjakovo dvorišče bo popolnoma odprt šele v nedeljo, 2. avgusta 2015.

 

 Tokrat boste vozniki v res neprijetni situaciji, saj se nam termini in zapore lahko dnevno spreminjajo glede na delo asfaltne ekipe na katero nimamo vpliva.

  

Srednja Bela 

 

V času zapore proti Zg. Beli bo promet potekal skozi Sr.Belo. Posebno pozornost namenjajte jaškom, da ne boste poškodovali podvozja vozila. Vsem jaškom se lahko izognete saj je dovolj prostora.

Dela se nadaljujejo, izvaja se priprava za izdelavo robnikov s trimerjem. Ko se odpre cesta proti Zg. Beli se začne postavitev novega cerkvenega zidu.

 

Tupaliče

 

danes se je začela priprava za postavitev robnikov in predpriprava za asfalt v smeri iz Tupalič proti Kranju. Cesta ni prevozna in je pod gradbiščno zaporo razen za stanovalce.

 

 

Breg ob Kokri

 

Asfaltno podlogo pričakujemo v torek, 4. avgusta 2015 in v sredo, 5. avgusta 2015. Dela za širitev ceste v smeri od Škrjanca proti Brdski ograji se nadaljujejo.

 

 

Tako počasi prihajamo na grobo asfaltiranje cest. 

 

 

Oglejte si tudi