Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

ZDRUŽEVANJE LOKALNEGA GOSPODARSTVA- projekt energoGO

Pred kratkim je zaživel najnovejši projekt združevanja lokalnega gospodarstva s področja ekološko sprejemljivih, energetsko učinkovitih ter ekonomsko varčnih sistemov, proizvodov in storitev za obnovo ali novogradnjo vaše nepremičnine energoGO.

Projekt energoGO je namenjen tako fizičnim osebam, ki so lastniki hiše ali stanovanja (etažna lastnina) v  večstanovanjskih stavbah kot tudi podjetnikom in širši družbeni skupnosti vseh šestih občin Spodnje Savinjske doline.

 

• Gradite ali prenavljate vašo nepremičnino?

• Nameravate zamenjati ogrevalni sistem, vodovodno inštalacijo, električno napeljavo?

• Potrebujete svojo čistilno napravo, ker se ne morete priključiti na javno komunalno omrežje?

• Vaša streha je dotrajana, želite menjati kritino?

• Vaša okna ne tesnijo, jih bo potrebno menjati z novimi?

• Želite obnoviti fasado?

• Ali potrebujete pomoč pri ureditvi okolice?

 

Ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno?

 

Potem je rešitev za vas projekt energoGO.

 

 

Osnovni moto projekta energoGO je narediti celovito rešitev za stranko in po meri stranke. Proizvajalci proizvodov in izvajalci storitev prisegajo v prvi vrsti na kakovost. Strankam bomo v pomoč s strokovnim svetovanjem tako pri vsebini investicije kot tudi pri samem financiranju.

 

Vse aktivnosti svetovanja so za stranko brezplačne.

Za pravilno strokovno izvedbo vaše investicije se posvetujte z našim strokovnim sodelavcem.

BRANKO KOLŠEK, strokovni sodelavec za tehnično področje

svetovalec@energogo.si

GMS: 070 514 743

 

Za finančni vidik vaše investicije in morebitno potrebno dodatno financiranje z bančnim kreditom se posvetujte s pooblaščeno finančno svetovalko.

ANDREJA TURNŠEK, strokovna sodelavka za finančno področje

andreja.turnsek@amis.net

GSM: 040 677 426

 

V naslednjih mesecih bo projekt energoGO na različne načine predstavljen po posameznih občinah in krajevnih skupnostih, kjer boste lahko pridobili dodatne informacije in izvedeli o vseh podrobnostih ter se pogovorili tudi o vaši nameravani investiciji.

 

Za občane Občine Prebold bo predstavitev v soboto, dne 7.6.2015 od 9.ure dalje v prostorih TIC-a (pri Režaj) v Dolenji vasi. Pripravili bomo kratko predavanje in se predstavili, hkrati pa se bodo občani lahko na zunanjem razstavnem prostoru tudi pogovorili s predstavniki različnih firm, ki sodelujejo pri projektu energoGO.

 

Skupina podjetij, ki sodeluje v projektu energoGO, bo del svojega zaslužka v višini 3 % namenila za otroke socialno šibkejših družin in donirala v šolski sklad šole, kjer bivajo njihovi kupci ali naročniki. Torej, če boste obnavljali ali gradili svojo nepremičnino preko projekta energoGO, boste posredno prispevali tudi za vaše šolarje.

Oglejte si tudi