Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Obvestilo o pričetku komercialnega obratovanja OŠO

 Iskra Sistemi, d.d. obveščajo potencialne naročnike odprtega širokopasovnega omrežja na področju savinjskih občin in Občine Apače, da so podpisali pogodbo o izvajanju storitev na omrežju z naslednjima operaterjema – ponudnikoma storitev:

-       Telekom Slovenije, d.d. – ponuja storitev dostopa do interneta in storitev fiksne telefonije, na področju savinjskih občin in Občine Apače. Paketna ponudba s cenami bo objavljena na spletni strani Telekoma Slovenije

-       Telemach d.o.o. – ponuja storitev dostopa do interneta in storitev fiksne telefonije (IP) na področju savinjskih občin. Paketna ponudba s cenami je objavljena na spletni strani Telemacha.

Predviden pričetek komercialnega obratovanja omrežja je 1.2.2014.

Za pridobivanje naročnikov in sklepanje pogodb sta zadolžena operaterja. Občani boste dobili pisno povabilo za sklenitev naročniškega razmerja ali pa se bo pri vas osebno oglasil predstavnik operaterja.

Osnovne informacije o tem, kdo se lahko priključi na OŠO in kakšen je postopek izgradnje naročniškega priključka ter sklenitev naročniškega razmerja so podane na tej spletni strani, pod naslovom: Pogosta vprašanja.   

  

Cenik za naročnike

Cena izgradnje naročniškega priključka (priključnina), ki omogoča storitev dostopa do interneta in storitev fiksne telefonije (IP), je podana v spodnji tabeli: 

 

Priključnina – možnost internet + telefon

možnost plačila enkratno ali v obrokih

146,40 z DDV 

 

Cena vključuje dobavo, namestitev in zagon naročniške opreme (antena, nosilec antene, Ethernet adapter PoE, kabelske povezave od antene do PoE adapterja).

Cena velja v primeru vezave naročnika (bele lise) na kateregakoli operaterja, ki izvaja storitve na OŠO, za dobo 24 mesecev.

 

Akcija – Pričetek obratovanja OŠO

Ob pričetku komercialnega obratovanja odprtega širokopasovnega omrežja, objavljajo Iskra Sistemi, d.d. popust na ceno izgradnje naročniškega priključka (enkratni strošek), ki bo omogočal storitev dostopa do interneta in storitev fiksne telefonije.

Cena priključnine se zniža iz 146,40 EUR z DDV na 29,28 EUR z DDV.

Akcijska cena velja za vse naročnike (bele lise), ki bodo izrazili interes za sklenitev naročniškega razmerja v času od 1.2.2014 do 30.4.2014. Akcijska cena velja, če se naročnik veže na kateregakoli operaterja, ki izvaja storitve na OŠO, za obdobje 24 mesecev.

V primeru predčasne prekinitve pogodbe znotraj 24-mesečnega obdobja, je naročnik dolžan poravnati strošek, ki obsega sorazmerni del razlike med polno in akcijsko ceno ter dovoli demontažo naročniške opreme, ki je del OŠO. 

Priključnina se poravna v enem obroku.

Oglejte si tudi