Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 11.12.2016

pretežno jasno
Ponoči bo precej jasno, na Primorskem bo postopno več nizke oblačnosti. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, ob morju in v višjih legah do 6 stopinj.
-5°C | 8°C
torek, 12.12.2016
-2°C | 9°C
sreda, 13.12.2016
-1°C | 2°C
četrtek, 14.12.2016
-4°C | 8°C
petek, 15.12.2016
-2°C | 5°C
Opozorila
Sobota, 10.12.2016 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
-5°C
8°C
pretežno jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Gospodarstvo Kmetijstvo

Kako izdelati visoko gredo?


KMETIJSTVO

| |
19.09.2013      17:56
A A

Kako izdelati visoko gredo?



Deli:

Visoke grede so uspešen način sonaravnega pridelovanja zelenjave. Preizkušene so bile že v mnogih vrtovih in količina zdravih pridelkov je bila obilna. Prednost visokih gred se izkaže v majhnih vrtovih, kjer želimo na majhni površini intenzivno pridelovati zelenjavo.

 


V soboto, 21.9.2013 bo ob 9.uri v sejni sobi Občine Tabor teoretična predstavitev prednosti permakulturnih pristopov za pridelovanje hrane. Na bližnji kmetiji bomo v praksi izdelali visoko gredo. Delavnico bo vodila ddr. Ana VOVK KORŽE, (Mednarodni center za ekoremediacijo, UM, FF). 


Prispevek bo 5 do 10 eur, glede na število udeležencev .

Zbirajo pa se tudi prijave za obisk: 
1. permakulturnega poligona, ki bo 5.10.2013 z odhodom 7.30 izpred hotela v Žalcu in povratkom ob 13. uri, 
2. visokogorske kmetije z ekološko rejo kokoši (datum naknadno) s psom čuvajem.

 

Prijave na tel. 041 475 480 – Marko, 041 498 266 – Maja, do zasedbe sedežev. V kolikor bo prijavljenih več, bodo organizirani še dodatni termini.

 

Vir: Občina Prebold





Povezani članki
0 (Bodi prvi!)
Oceni članek
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Prebold!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!