Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

O komuniciranju na spletu

Občina Nazarje in podjetje PriMS sta za občane odprla nov medijski kanal, ki povezuje lokalno skupnost. Ta tem boljšo informiranost smo izvedli delavnico za vse zainteresirane, ki bodo pisali novice o dogajanju v občini.
Nov medijski kanal doseže spletne bralce na naslovu MojaObčina.si in mobilne uporabnike na naslovu m.mojaobcina.si. Novce pa lahko občani spremljajo tudi preko Facebook strani. Spletni portal tako preko prispevkov o dogajanju v lokalni skupnosti že skoraj dve leti povezuje društva, ustanove ter posameznike.

 

Delavnica o učinkovitem komuniciranju na spletu

 

Za čim boljšo informiranost smo v ponedeljek, 23. junija, s širšo ekipo uredništva izvedli delavnico, na kateri so se udeleženci naučili, kako lahko sami preko na portal MojaObčina.si objavljajo.

 

Ker želimo prebivalcem občine ponuditi najbolj sveže in aktualne novice o dogajanju v lokalni skupnosti, smo na delavnico povabili društva, ki delujejo v občini Nazarje in bodo od sedaj sodelovala pri soustvarjanju medija.

 

Na spletnem medijskem portalu se poleg društev, javnih ustanov in posameznikov, lahko predstavljajo tudi podjetniki in obrtniki.

 

Vas, drage bralce, pa pozivamo, da nas spremljate še naprej in ostajate na tekočem z lokalnimi novicami. In če si kdo želi soustvarjati medij, ga bomo seveda zelo veseli. 

Oglejte si tudi