Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Letni zbor članov

ZBOR ČLANOV RK MOZIRJE 2017

Na sestanku UO RK smo se dogovorili, da letošnji občni zbor članov izvedemo v soboto 25. februarja 2017, in tako smo tudi izpeljali naše vsakoletno srečanje. Pregledali smo dogodke preteklega leta in seznanili navzoče z načrti za letošnje leto. Na začetku uradnega dela smo se z minuto molka posvetili pred kratkim preminulega našega častne člana Es Ludvika-S52LE.

Srečanja se je udeležilo 23 članov in ena predstavnica tiska, kar je 46 % vsega članstva. Tako je bila udeležba podobna, kot leta doslej, lepo pa bi bilo, da se takih srečanj udeležujemo v čim večjem številu. Pred ur uradnem delu je nas presenetila maškara s škatlo krofov in tako naznanila pustno soboto. Nekateri še z mastnimi prsti in sladkorjem smo začeli uradni del, ampak v nadaljevanju ni vse potekalo brez problemov. Med poročili sta nas zmotili dve uradni osebi v modrih uniformah in preverili potek občnega zbora.

Po dobri uri uradnih zadev smo zbor članov pod vodstvom Ferdota speljali do konca, tako da je lahko nastopil še Stojan s svojim delom zadolžitve. Pred večerjo smo razkrili še maškare, da so lahko normalno pojedli obrok in da jim ni bilo preveč vroče. Izkazalo se je, da jih celo poznamo.

Nekaj utrinkov je na spodnjih fotografijah.

 

Po uradnem delu s predstavitvijo poročil se je nadaljevalo prijetno druženje ob hrani in pogovoru.

Oglejte si tudi