Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
0°C
Oceni objavo

Predstavitev old school rock glasbene skupine Dreta River Band

Rock zasedba Dreta River Band ima svoj sedež v Nazarjah, ime pa si je nadela po reki Dreti, ki teče skozi kraj.
Člani zasedbe so glasbeniki, ki so že dolga leta predani glasbi v vseh pogledih. Želja po ustvarjanju in nastopanju ter energija, ki jo izžarevajo, jih je združila v Dreta River Band, ki bazira predvsem na starem rocku, na repertoarju pa se najdejo tudi skladbe novejšega datuma.


Old school rock glasbena skupina iz Nazarij - Dreta River Band, deluje že dobro leto, so se pa, zaradi različnih dejavnikov med tem časom, nekateri člani menjali. Ostali so tisti, ki verjamejo, da lahko s trdim delom, vztrajnostjo in iskrenostjo, glasba oživi in zaživi. To bodo sedanji člani kmalu dokazali z dvema avtorskima skladbama, kateri zadnje mesece pridno vadijo. Zaupal jim ju je Aleš Štorman, nekoč prvi glas in avtor pesmi Neron-ov, za kar se mu zahvaljujemo.

Člani Dreta River Band-a so naslednji:

- Joco Dreta RiverBand - Joco Škorjanc; bobni
- Željko Grgić - vokal, kitara
- Boris Laštro - kitara
- Stanislav Bojnec - bas kitara, back vokali

Joco Škorjanc je tudi vodja skupine Dreta River Band a delajo po načelu - vsi smo enakopravni. Na bas kitari je v veliko pomoč Stanislav Bojnec, ki je veliko pripomogel, da se stvari odvijajo v pravi smeri. Prav tako Željko Grgić s svojim vokalom in Boris Laštro, ki skrbi za širino glasbe.

Dreta River Band

Oglejte si tudi