Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Pneumatic center Tkavc

Pneumatic center Tkavc je družinsko vulkanizersko podjetje, ki že več kot 30 let ponuja svoje storitve na trgu v Zgornji Savinjski dolini. 

Podjetje je leta 1981 ustanovil Franc Tkavc in bil tako prvi na območju Zgornje Savinjske doline, ki je ponujal takšno vrsto dejavnosti. Sprva je podjetje delovalo le v manjši garaži, nato pa so leta 1991 zgradili večjo delavnico, ki je premogla mehanično dvigalo in stroj za centriranje in menjavo pnevmatik za osebna vozila ter seveda še nekatera druga potrebna orodja za nemoteno delovanje. Leta 1997 je družinsko podjetje prevzela Sabina Tkavc, ki je nato začela z bolj marketinško in storitveno usmerjenim delovanjem podjetja in že naslednje leto v podjetje pripeljala novo pridobitev - stroj za menjavo tovornih pnevmatik.

V letu 2011, ob 30. obletnici delovanja podjetja, so se odločili za širjenje dejavnosti. Podjetje od 1. avgusta 2011 dalje ponuja novo storitev ekološkega pranja avtomobilov, s tem pa so se bolj usmerili na ekološki način dela, pri čimer so bili prvi na območju Zgornje Savinjske doline.


V letu 2013 so v podjetju prešli na sodoben IT program Datalab, ki omogoča lažje in hitrejše delo tudi na področju informacijskega sistema. Poleg tega pa so v podjetju že skoraj popolnoma zamenjali vse starejše stroje in naprave z novimi, kar omogoča lažje in hitrejše delo. Novost od julija 2013 predstavlja tudi globinsko čiščenje vozil, zato vabljeni, da jih obiščete že danes.

Povezave

www.tkavc.si

Oglejte si tudi