Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 26.03.2017

delno oblačno
Popoldne bo sprva še spremenljivo do pretežno oblačno. Manjše krajevne padavine se bodo pojavljale vse bolj proti zahodu in od severovzhoda se bo jasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem do 17 stopinj C.
4°C | 11°C
ponedeljek, 27.03.2017
-3°C | 14°C
torek, 28.03.2017
-5°C | 19°C
sreda, 29.03.2017
2°C | 21°C
četrtek, 30.03.2017
2°C | 19°C
Opozorila
Nedelja, 26.3.2017 ob 11h
Dodatnega opozorila ni.
4°C
11°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Šolstvo Vseživljenjsko učenje

Vlečeno testo in izdelki iz vlečenega testa


VSEŽIVLJENJSKO UČENJE

| |
23.02.2016      12:21
A A

Vlečeno testo in izdelki iz vlečenega testa



Deli:

Vabljeni v TEČAJ VLEČENEGA TESTA IN IZDELKOV IZ VLEČENEGA TESTA


Tečaj bo vodila  gospa Marija Prajner  (upokojena učiteljica praktičnega pouka pri slaščičarjih in pekih). 

Cena 5 urnega tečaja: 35 €  (z DDV).

Datum:  10. 3. 2016, od 16.00 – 21.00

Turistična kmetija JEGLIJENK (Selovec 14, Šentjanž pri Dravogradu)



Vsebina tečaja:

  • prekmurska in prleška gibanica,

  • jabolčni in sirov zavitek, skutin zavitek z bučkami,
  • burek z mesom in sirom,
  • štruklji z orehovim nadevom,
  • vaja v vlečenju testa.

 

V ceno je vključen ves material in gradivo! Pripravljene izdelke boste lahko odnesli tudi domov!

Potrebujete posodo za stepanje, miksar, predpasnik, servieto. 

 

Prijavite zbiramo do zasedbe mest na telefon:  02 88 46 402 ali na e-mail: damjana.kotnik@mocis.si    

 

 




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Muta!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!



Bodite prvi pri oddaji mnenja.