Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Stopiti v čevlje novega podjetnika ni lahko

Biti podjetnik v nobenem času ni bilo enostavno, danes pa novega podjetnika čaka na njegovi poti kar nekaj pasti in zank. Prav zaradi tega nam, ko stopamo na to pot – pot podjetništva, prav pride vsaka pomoč in usmeritev. Zato smo se v Hiši Sadeži družbe Žalec odločili, da bomo pripravili serijo Delavnic za podjetništvo.

Štiri tovrstne delavnice so že za nami.

Najprej smo v Hiši v goste povabili Aleksandro Torovo, ki je povedala nekaj o oblikah podjetij in se dotaknila tudi trženja. Za njo je k nam prišla Danica Jezovšek Korent, dolgoletna direktorica Razvojne agencije Savinja, ki zelo dobro pozna negospodarski in gospodarski sektor. Na svojih predavanjih – za nami sta že dva, se je dotaknila osnov podjetništva. Tega, kdo je lahko podjetnik, na kaj mora biti posameznik pozoren, ko odpira podjetje, kako podjetje registrirati… Vsaj eno njeno predavanje pa nas še čaka.

Obiskovalci so se lahko udeležili tudi delavnice Promocija preko družabnega omrežja FB, kjer jim je Maja Horvat predstavila, kakšne zakonitosti je treba poznati in upoštevati pri uporabi družabnih omrežij za promocijo blagovnih znamk.

Če se niste oglasili na nobeni od delavnic, za to še ni prepozno. Novo pripravljamo že 22. maja, ob 10. uri dopoldne. Vodila jo bo Danica Jezovšek Korent, na njej pa se bo dotaknila priprave poslovnega načrta. Vabljeni.

Delavnice so brezplačne. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija  iz Evropskega socialnega sklada.

Oglejte si tudi