Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
ČET.
12°C
3°C
Oceni objavo

PREDSTAVITEV KOLEKCIJE MARTISE JESEN/ZIMA 2015/2016

14. 10. 2015 je v čudovitem ambientu Herbal Glamping Resorta na Ljubnem ob Savinji potekala predstavitev nove jesensko-zimske kolekcije MARTISE.
Oblačila iz kolekcije MARTISE so namenjena sodobni ženski, ki želi v svoji garderobi modne, unikatne, kvalitetne in opazne oblačilne kose, narejene po svojih merah.

O inspiraciji za kolekcijo MARTISE jesen/zima 2015/2016 sta modni oblikovalki Urška Marolt in Martina Marolt povedali:
"Inspirirale so naju uspešne ženske in trenutki v življenju, ko si vzamemo čas zase, ko smo prisotni. Želeli sva ustvariti oblačila, ki dajo energijo in poudarijo našo notranjo moč. Ki jih lahko samozavestno nosite in so primerna za različne priložnosti: za službo, prosti čas in tudi večerna druženja. Da lahko le zamenjate čevlje in dobite iz službenega stajlinga takšnega za opravke, ki jih imate čez dan."

Pri predstavi sta izpostavili tudi glavne trende za to jesen in zimo:
"To sezono bodo zaznamovali predvsem puli ovratniki, dogle obleke, kombiniranje pletenin različnih tekstur, kombinacija oblačil sivih barv, ki jih lahko poživite z živimi dotatki ali opaznejšo šminko, oversized plašči in puloverji ter detajli iz usnja ter krzna. Barva leta 2015 pa je MARSALA, opečnato rjavo-rdeča. Primerna je za moške in ženkse, za vse kožne tone, za oblačila, make-up in dodatke, tudi interier."

Blagovna znamka MARTISE, ki sta jo leta 2013 ustanovili Urška Marolt (mati) in Martina Marolt (hči), ustvarja modna, drzna, kvalitetna, udobna, športno-elegantna oblačila, ki se prilagodijo postavi stranke in predstavijo njeno osebnost, da si drzne iti korak dlje.

Lookbook kolekcije si lahko pogledate na spodnji povezavi: http://martise.eu/index.php/sl/lookbook-jesenzima-20152016/

Povezave

www.martise.eu

Oglejte si tudi