Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
7°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Kolesarski klub Tempo na pripravah v Barbarigi

Člani kolesarskega kluba Tempo smo se od 8. do 11. marca mudili v Istri bolj natančno v Barbarigi, kjer smo bili na vsakoletnih zimskih pripravah. Namenjene so bile predvsem piljenu forme pred začetkom sezone, ter seveda druženju in utrjevanju medsebojnih odnosov v ekipi, ter debati o prihajajoči sezoni.

Priprave so bile sestavljene iz štirih treningov, kar je naneslo na člana okoli 14 ur in 390 prevoženih kilometrov. Vreme nam je bilo vseskozi naklonjeno, občasno nas je ovirala le močna burja.

Prvi dan je bil namenjen raziskovanju terena katerega večina članov že dodobra pozna. Sledila sta dva dneva precej intenzivnih treningov, ki so vključevali treninge za moč, hitrost, interval, sprinte in vožnjo na klanec. Da so bili treningi še bolj učinkoviti so veliko pripomogli tudi elektro stimulatorji Sport-Elect, saj so omogočili hitrejšo regeneracijo. Za izposojo se zahvaljujemo podjetju Kreja d.o.o. Zadnji dan pa smo opravili malo daljši, 135 km dolg trening.

Cel vikend so bile misli usmerjene tudi k prihajajoči tridnevni etapni dirki, ki bo potekala od 23. do 25. marca v Umagu, kjer bomo branili drugo mesto v generalni skupni razvrstitvi.

Oglejte si tudi