Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Ognjeni fantje dobrodelno v leto 2016

Tudi letošnje leto so se trboveljski prostovoljni gasilce odločili, da se pod imenom »Ognjeni fantje« postavijo pred objektiv in »zgoraj brez« pokažejo svojo dobrodelnost. Koledar je za leto 2016 s postavnimi prostovoljnimi gasilci že na voljo.

Ognjene fante vodi  misel, da je dober občutek, če si dobrodelen, še boljše pa je, če si dobrodelen in hkrati visiš s stolpa. Božične praznike bodo popestrili že tretje leto zapored. Do sedaj so prodali že skoraj tisoč koledarjev in polepšali praznike dvema socialno ogroženima družinama v Trbovlju, katerima je bilo podarjenih vsaki 2000 € od izkupička prodaje. Drugi del sredstev je bilo namenjeno obnovi gasilske zaščitne opreme, ki je dodobra potrebna za njihovo uspešno delovanje.

 

Z letošnjim koledarjem so sprejeli soglasno odločitev, da bo prejemnica dobrodelnosti znana že vnaprej. Del zbranih sredstev bo tako namenjenih mladi Trboveljčanki Tamari Markun z hudo nevrološko boleznijo. Z vašo podporo ji bodo olajšali pot do zdravljenja v tujini.

 

Z nakupom koledarja s postavnimi trboveljskimi gasilci lahko za 15 eur v prazničnem decembru presenetite svoje bližnje hkrati pa pomagate in polepšate praznike Tamari Markun ter prispevate k obnovi gasilske opreme.

 

Več o sami akciji lahko izveste na spletnem naslovu www.ognjeni.si.

Oglejte si tudi