Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za četrtek, 19.01.2017

jasno
Danes bo na Primorskem pretežno jasno, burja bo počasi slabela. Drugod po Sloveniji bo sprva pretežno oblačno, sredi dneva in popoldne pa se bo večinoma delno zjasnilo, le na jugu bo ostalo bolj oblačno. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, ki pa bo slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem okoli 5 stopinj.
-7°C | -1°C
petek, 20.01.2017
-10°C | 1°C
sobota, 21.01.2017
-13°C | 2°C
nedelja, 22.01.2017
-12°C | 1°C
ponedeljek, 23.01.2017
-12°C | 1°C
Opozorila
Četrtek, 19.1.2017 ob 9h
Burja na Primorskem bo počasi slabela, a bodo danes do večera njeni najmočnejši sunki še lahko dosegali hitrost okoli 100 km/h.
-7°C
-1°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Novice Šolstvo Vseživljenjsko učenje

Vlečeno testo in izdelki iz vlečenega testa


VSEŽIVLJENJSKO UČENJE

| |
23.02.2016      12:20
A A

Vlečeno testo in izdelki iz vlečenega testa



Deli:

Vabljeni v TEČAJ VLEČENEGA TESTA IN IZDELKOV IZ VLEČENEGA TESTA


Tečaj bo vodila  gospa Marija Prajner  (upokojena učiteljica praktičnega pouka pri slaščičarjih in pekih). 

Cena 5 urnega tečaja: 35 €  (z DDV).

Datum:  10. 3. 2016, od 16.00 – 21.00

Turistična kmetija JEGLIJENK (Selovec 14, Šentjanž pri Dravogradu).


Vsebina tečaja:

  • prekmurska in prleška gibanica,

  • jabolčni in sirov zavitek, skutin zavitek z bučkami,
  • burek z mesom in sirom,
  • štruklji z orehovim nadevom,
  • vaja v vlečenju testa.

 

V ceno je vključen ves material in gradivo! 

Pripravljene izdelke boste lahko odnesli tudi domov!

Potrebujete posodo za stepanje, miksar, predpasnik, servieto. 

 

Prijavite zbiramo do zasedbe mest na telefon:  02 88 46 402 ali na e-mail: damjana.kotnik@mocis.si    

 

 




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Mislinja!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!



Bodite prvi pri oddaji mnenja.