Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Novoletni sejem v občini Mislinja

V soboto 14.12.2013 je Turistično društvo Mislinja na prostoru pred Tušem v Mislinji, priredilo že tradicionalni novoletni bazar.

K sodelovanju smo povabili pridelovalce domačih dobrot iz naše občine in tudi izven. Žal se je letos odzvalo manj ponudnikov kot druga leta pa kljub temu lahko rečemo da »sejem bil je živ«! Učenci osnovne šole so z izdelki in pecivom, ki so jih z njihovimi mentorji pripravili pri šolskih dejavnostih, popestrili ponudbo in vzdušje, saj je učenka Martinčeva zaigrala tudi na frajtonarico. S pestro ponudbo so se predstavili še: Fanika z zelišči in demonstracijo peke peciva, kmetija Miklavž, kmetija Rone iz Suhega dola, stojnica Karitas z okraski in izdelki iz volne, stojnica s pecivom Jane Orličnik in še stojnica Turističnega društva  Mislinja, kjer smo obiskovalcem delili čaj, kavo in zakuhano vino.

 

Vzdušje je bilo pravo zimsko, čeprav še ni bilo snega, pa je ivje na bližnjih drevesih pričaralo zimsko idilo in še prav hladno je bilo, kar pa ni motilo obiskovalce in kupce ponujenih izdelkov in doma pripravljenih dobrot. Upam, da so tudi prodajalci bili zadovoljni z izkupičkom.

 

Z novoletnim sejmom bomo nadaljevali tudi v prihodnje in že sedaj vas vabilo k udeležbi in obisku v decembru 2014.

 

Vsem vesele božične praznike in srečno novo leto 2014!

Oglejte si tudi