Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Tudi letos raznolik program dela ŠTD Poljane

Člani Športno turističnega društva Poljane so se v mirnopeški gostilni Špolar februarja zbrali na rednem letnem zboru, kjer so prevetrili lanskoletno dogajanje in predstavili letošnji program. Skupščini je predsedoval Zvonko Lah, realizacijo lanskoletnega programa je podal predsednik  Drago Retelj.

Program smo realizirali 98%. Poleg planiranih dejavnosti smo izpeljali kar nekaj dodatnih aktivnosti: prikaz obrezovanja sadnega drevja, sprejem Zale Hrastar po vrnitvi iz Amerike,  člani so se udeležili več tekmovanj, kjer so dosegali lepe rezultate. Zelo uspešna je bila jubilejna, deseta pasuljada, saj se je je udeležilo deset ekip. Prvič je lani na pasuljadi zmagala domača ekipa Poljancev. V prijetnem vzdušju je potekal aprilski izlet v Belo Krajino. Srečo z vremenom smo imeli tudi v avgustu, ko smo organizirali balinarski in šahovski turnir. Za zaključek letnih dejavnosti smo se zbrali na igrišču, na družabnem srečanju ob kostanju in pokušini mošta.

 

Tudi letošnji program dela društva je podoben, dokaj obsežen in raznolik. Predsednik je  pozval vse člane k čim boljši udeležbi na prireditvah, pohodih, na izletu na Bizeljsko, ki bo 22. aprila ter ostalih druženjih.    

Zbora se je udeležil tudi župan Andrej Kastelic, ki je pohvalil dobro udeležbo članov na občnem zboru. Ugotavlja, da je v društvu veliko mladih, kar je dobro. Poudaril je, da so bila poročila zgledna, obširna, finančno poročilo je pozitivno, kar je zelo pohvalno. Delo društva je bilo odlično. Plan aktivnosti za letošnje leto je zelo bogat. V imenu občine se je zahvalil za moralno in delovno pripravljenost članov v humanitarne namene. Pohvalil je člane društva, saj so s svojo prisotnostjo in pripravljenostjo veliko prispevali k izboljšanju poteka prireditev ob občinskem prazniku. Povabil je društvo k sodelovanju in izvedbi aktivnosti ob občinskem prazniku tudi letos. Društvu je zaželel dobro delo in uspešno realizacijo plana.

                                                                                                                                              

Oglejte si tudi