Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
3°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Objavljena razpisa za sofinanciranje strokovnih in računalniških tečajev ter javno povabilo za sofinanciranje podjetniških inovacij

Obveščamo vas, da je v Dolenjskem listu (z dne 11.8.2016) in na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto objavljen razpis za sofinanciranje strokovnih in računalniških tečajev.
Razpis je prenovljen glede na prejšnja leta s ciljem izboljšati raven strokovnega znanja mikro in malih podjetij oz. podjetnikov in zaposlenih, sproti posredovati aktualna spoznanja stroke in tako izboljšati kakovost storitev, pospešiti pridobivanja določenih certifikatov itd. Sofinanciranje bo obsegalo povračilo stroškov:
1. Računalniških izobraževanj (individualni ali skupinski), ki jih izvajajo pristojne institucije, registrirane za izvajanje tovrstnih izobraževanj, kar je razvidno iz javno dostopnih evidenc.
2. Strokovnih  izobraževanj (individualni ali skupinski) v panogi, v kateri deluje mikro ali majhno podjetje oz. podjetnik, ki jih izvajajo pristojne institucije, registrirane za izvajanje tovrstnih izobraževanj, kar je razvidno iz javno dostopnih evidenc.

Sofinanciranje se zagotavlja za izobraževanje izvedeno v obdobju od 1.1.2016 dalje in zaključkom najkasneje do 1.3.2017.
Dodatna navodila in pogoji za pridobitev in ohranitev sofinanciranja ter obrazec za prijavo so na voljo na spletni strani: www.rc-nm.si. Prijave za sofinanciranje je potrebno poslati/dostaviti do vključno petka, 28. oktobra 2016, do 12. ure, na naslov: Razvojni center Novo mesto d.o.o., Ljubljanska cesta 26, 8000 Novo mesto.

Za več informacij kontaktirajte Aleksandro Pavlič, telefon: 07/337 29 82, e-pošta: aleksandra.pavlic@rc-nm.si.
 
POVABILO "Spodbujanje podjetniške inovativnosti v letu 2016"

Obveščamo vas, da je v Kotičku za podjetništvo in regionalni razvoj v Dolenjskem listu objavljeno skupno javno povabilo za sofinanciranje podjetniških inovacij 2016. Besedilo javne objave si lahko preberete TUKAJ.

Predstavitev javnega povabila bo organizirana v petek, 2. 9. 2016 ob 9. uri v prostorih RC Novo mesto d.o.o..

Mikro in majhne gospodarske družbe ter samostojne podjetnike (podjetja), ki izpolnjujejo pogoje povabila, vabimo k oddaji vlog za sofinanciranje podjetniških inovacij.Vloge lahko posredujejo do petka, 30. septembra 2016, do 14. ure Razvojnemu centru Novo mesto d.o.o., Ljubljanska c. 26, 8000 Novo mesto. Sofinancirajo se lahko upravičeni stroški povezani z inovativnim predlogom od 1.6.2015 do oddaje vloge.
Povabilo, obrazce za pripravo vloge in navodila za pripravo vloge dobite na spletnem naslovu: http://www.rc-nm.si/ (inovacije 2016).

Za dodatne informacije kontaktirajte ga. Darjo Smiljić (Razvojni center Novo mesto) na tel. št. 07 33 72 986, mob. 040 197 264 ali po e-pošti: darja.smiljic@rc-nm.si.    

Vabljeni k oddaji vlog!

Oglejte si tudi