Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Damjan Zupančič Logist leta 2016

5. aprila so na kongresu »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi«, ki se je odvijal v Portorožu v organizaciji Slovenskega logističnega združenja, razglasili Logista leta 2016. Letos je prejemnik častnega priznanja naš občan Damjan Zupančič iz Goriške vasi, sicer direktor logistike v novomeškem TPV-ju.  

Logistični kongres uspešno združuje strokovnjake s področja logistike in akademsko sfero. Nagrado LOGIST LETA slovensko logistično združenje podeli logistu, ki je v preteklem obdobju dosegel vidne rezultate v gospodarstvu, osebi, ki s svojim delom in ravnanjem deluje strokovno in dviguje ugled stroke. Zupančič je pri tem izpostavil, da je »priznanje namenjeno celotnemu ožjemu in širšemu timu sodelavcev ter poslovodstvu podjetja, saj razume potrebe logistike in jih podpira.«

 

Damjan Zupančič je aktivni član Slovenskega logističnega združenja in v zadnjem času vse pogosteje tudi predavatelj na strokovnih predavanjih, konferencah in seminarjih. Direktor logistike je kot dobitnik najvišjega strokovnega priznanja v Sloveniji hkrati tudi nominiran v izbor logista leta pod okriljem evropske logistične zveze (ELA).

 

L.B.

Oglejte si tudi