Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
NED.
22°C
8°C
Oceni objavo

Športno društvo Grive

Športno društvo grive je bilo ustanovljeno daljnega leta 1997. Na Grivah se mladi radi zbiramo ob različnih priložnostih. Tukaj se organizirajo turnirji v malem nogometu, "špljakah", pred leti pa tudi v bližanju (balinarska veščina). Z vsemi prireditvami pa podoba športnega parka postaja vse lepša.
Pred dvema letoma smo s pomočjo Občine Miren-Kostanjevica v športnem parku Grive dobili tudi svoj električni priključek. S tem smo se izognili izpadom zaradi slabega delovanja agregatov (stalna kontrola nivoja goriva).

 

V lanskem letu smo tako organizirali že 20. malo nogometni turnir Grive 2014.  Na tem tradicionalnem turnirju je nastopil legendarni slovenski pevec Pero Lovšin z svojo glasbeno skupino. Kljub dežju je dogodek popolnoma uspel.

 

Z leti se športni park počasi veča, tako da smo igrišču za mali nogomet in prireditvenemu prostoru letos dodali še igrišče za košarko in odbojko na mivki. Ti dve igrišči bosta svoj krst doživeli v Maju/Juniju 2015 za kar bomo priredili poseben dogodek.  Več podrobnosti v prihodnjih prispevkih.

Oglejte si tudi